EXPERIANCE THE WORLD OF HIGH QUALITY LABEL PRODUCTION

box
  • Taffeta
  • Satin
  • High Definition
  • Amblem
  • Printed labels
Cice Trade - The World of Labels

 

Компанијата Чиче Трејд е формирана пред 32 години. Нејзина дејност е производство на ткаени етикети, печатени етикети за потребите на текстилната, чевларската и други индустрии.

 Нашиот производен програм ги задоволува потребите и ги исполнува светските стандарди. Нашите стручни лица и врвната технологија што ја поседуваме ние во секој момент можеме да им конкурираме на светските компании во оваа дејност. Нашите производи се пласираат низ целиот свет така што извезуваме во САД, Мексико, Доминиканска Република, Индонезија, Кина, Англија, Германија, Словенија, Хрватска, Србија и многу други европски земји. Нашата компанија е единствена и водечка од ваков тип Македонија Користиме исклучиво врвни репроматеријали од светски познати добавувачи на предиво кои се со сите можни сертификати за квалитет. Така нашите производи се со врвен квалитет.

 Ние сме достапни 24 часа. Можеме да одговориме на сите ваши потреби во рок кој вие вие го одредувате, и сето тоа да биде испорацано било каде во светот.

dashbord